Focus και καλά να πάθετε


Ο Τάσος Παπαδόπουλος που οδήγησε και ενίσχυσε την πορεία εναντίον του σχεδίου Ανάν έπρεπε να τιμωρηθεί, να χάσει την εξουσία. Βασική προϋπόθεση ήταν να φύγει ο κόσμος από τη διατέμνουσα γραμμή ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ή ΥΠΕΡ του σχεδίου Ανάν και να επιστρέψει στην κομματική στάνη. Έπρεπε να ξαναγίνει ΔΗΣΥακός ή ΑΚΕΛικός.
Ρίχτηκαν πολλά λεφτά στη μάχη, δυο εκατομμύρια από αυτά ήταν της Focus που δόθηκαν στα δύο κόμματα του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ για να μαζέψουν πίσω τους οπαδούς τους. Και τα κατάφεραν, με οριακό αποτέλεσμα. Έτσι έφυγε ο Παπαδόπουλος, που ήξερε απ’ έξω και ανακατωτά την κυπριακή κυβερνητική μηχανή, αφού ήταν υπουργός από τα 26 του, και βγήκε ο χρήσιμος ηλίθιος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας. Αν συνέχιζε για δεύτερη θητεία ο Τάσος Παπαδόπουλος δεν θα γινόταν αυτό το ρεζιλίκι αυτή η καταστροφή. Όμως λειτούργησαν το ένστικτο του Κύπριου, του φόβου, ελάτε κοντά στο κόμμα σας, στον βουλευτούλη σας, στον κομματικό παραγοντίσκο σας κ.λπ. κ.λπ.
Τώρα υπάρχει ανεργία, μείωση συντάξεων, κούρεμα καταθέσεων, οικονομική καταστροφή. Τώρα κλαίτε.
Καλά να πάθετε.

Ένα Σχόλιο to “Focus και καλά να πάθετε”

  1. christakischaralampous88 Says:

    Eφόσον οΤάσος δεν ήθελε το Ανάν 5 τότε γιατί απέστειλε στον ΟΗΕ τις κωδικοποιημένες συγκλίσεις του ιδίου και των κομμάτων οι οποίες ζητούσαν βελτιώσεις πάνω στο σχέδιο ώστε να το κάνουν αποδεκτό?Αυτό συνέβηκε μετά την απόρριψη του σχεδίου!Το γράφει και ο ανεμόμυλος στο βιβλίο του ενώ το είπε και ο μακαρίτης στην τηλεόραση στην προεκλογικη του 2008.

Σχολιάστε