Ευχαριστίες στον κ. Μιχαήλ Μ. της ΑΚΕΛικής εφημερίδας Γνώμη ή «νενίκηκά σε» κ. Πτωχόπουλε

Ευχαριστίες στον κ. Μιχαήλ Μ. της ΑΚΕΛικής εφημερίδας Γνώμη ή «νενίκηκά σε» κ. Πτωχόπουλε

          Με αφορμή κάποιο σχόλιο που  με υπονόμευε στην εφ. Ένωσις, είχα προκαλέσει τον κ. Πτωχόπουλο, του έριξα το γάντι για μια κονταρομαχία στη γιόστρα του αντιακελισμού. Ποιος, δηλαδή, γράφει πιο αντιακελικά. Και ανάρτησα το κείμενο «Όλοι στο φεστιβάλ νεολαίας και φοιτητών της Ε.Δ.Ο.Ν. ή οι νεκροί χορεύουν». Η πρόκλησή μου προκάλεσε και τα ακόλουθα ατομικά σχόλια:

  catrame λέει:

Ες αύριον τα σπουδαία, λοιπόν. Αναμένομεν την έναρξιν των εχθροπραξιών εναγωνίως.

 

  ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ λέει:
Αγαπητέ Σάββα, θα περιμένω με αγωνία την έκβαση της σύγκρουσης!!!

Κώστας

 

  Γειά σου Σάββα Παύλου. Σέ χαιρετώ από τήν Κρήτη. Τόν ξέσκισες τόν Φτωχόπουλο.

Τεύκρος Κωνσταντίνου.

 

  Πέτρος Παπαβαρνάβα λέει:
Κύριε Παύλου, νομίζω αποτύχατε. Ο κύριος Πτωχόπουλλος παραμένει ακτύπητος!

 

  catrame λέει:

Προβλέπω ντέρμπι. Αιωνίων.

 

  Σωτήρης Ραπτόπουλος λέει:
…τελικώς, τί απέγινε; Ο κος Πτωχόπουλλος απαξίωσε την πρόκληση; Απάντησε; Κρύβεται; Ετοιμάζει με αχίλλειον μήνιν την απάντησή του; Το κοινό διψά για περιπέτειες, θέαμα, την κλαγγή των όπλων, τη μυρωδιά του αίματος…. ίνα ακουστή, ξανά, το ηστγουντιανόν: ¨Έρριψα πέντε ή έξ βολάς; Αληθώς, ουκ αν καταριθμηθείησαν υπ’ εμού”

Ο κ. Πτωχόπουλος δεν απάντησε στο κείμενό μου (μέχρι στιγμής). Να δώσει, δηλαδή, πιο αντιακελικό κείμενο. Απάντησε όμως, από την αντίπερα όχθη, ο κ. Μιχαήλ Μ., στην ΑΚΕΛική εφημερίδα Γνώμη, ο οποίος με λούζει με απείρου κάλλους κοσμητικά επίθετα. (βλ. αναδημοσίευση του κειμένου του πιο κάτω). Ευχαριστώ τον κ. Μιχαήλ Μ. ο οποίος, με την παρέμβασή του, μου χάρισε τη νίκη. Η μόνη παράκλησή μου προς τον κ. Μιχαήλ είναι να γράφει τηρώντας τους κανόνες της ορθογραφίας. Επειδή το ημέτερο ιστολόγιο δεν ανεβάζει κείμενα με ανορθογραφίες αναγκάστηκα να διορθώσω αρκετά λάθη του [π.χ. γράφει  φίρδιν μίγδιν, το διόρθωσα: φύρδην μίγδην]. Όμως αυτά είναι άσχετα με το θέμα μας. Το κύριο:  Ο κ. Πτωχόπουλος ηττήθηκε κατά κράτος. Μια ζωή γράφει αντιακελικά και ποτέ δεν αξιώθηκε τέτοιας απάντησης από τους Ακελικούς, όπως στο δικό μου κείμενο. Αποδεικνύονται έτσι τα κείμενά μου πιο αντιακελικά. Ευχαριστώ, λοιπόν, τον κ. Μιχαήλ Μ. που μου έδωσε το στεφάνι της νίκης.

Advertisements

3 Σχόλια to “Ευχαριστίες στον κ. Μιχαήλ Μ. της ΑΚΕΛικής εφημερίδας Γνώμη ή «νενίκηκά σε» κ. Πτωχόπουλε”

 1. catrame Says:

  Αγαπητέ κ. Παύλου, όχι πως θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά της αντιακελικής εστίας που ανάψατε αλλά οφείλω να επισημάνω ότι ο κ. Πτωχόπουλλος απουσιάζει από την μακαρία νήσο εδώ και ένδεκα περίπου μέρες, γεγονός που ενδεχομένως να εξηγεί διατί ο κ. Πτωχόπουλλος δεν απάντησε στο κείμενό σας (μέχρι στιγμής). Συγκεκριμένα, ο κ. Πτωχόπουλλος παραθερίζει κάπου εις τον μητροπολιτικόν χώρον όπου -επίσης ενδεχομένως- δεν υπάρχει γουάι-φάι. Τώρα, το πού ακριβώς παρεπιδημεί ο εν λόγω κύριος δεν δύναμαι να αποκαλύψω, σας παραπέμπω όμως στην επαγρύπνηση του ΑΚΕΛ η οποία ενδεχομένως να γνωρίζει. Διά τον φόβον των Ιουδαίων, καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας κάποιο ψευδώνυμο και όχι το πραγματικό σας όνομα. Τα πιο πάνω, καταγράφηκαν χάριν της τήρησης των κανόνων του φερ-πλέι και ουδόλως αναιρούν τη δική μου -ήδη αποκρυσταλλωμένη ετυμηγορία

  • savvaspavlou Says:

   Κ. Catrame γράφετε: «όχι πως θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά της αντιακελικής εστίας». Νομίζω ότι θέλετε να ρίξετε αρκετό λάδι, να λαμπαδιάσει ο τόπος. Γι’ αυτό και κρατάτε το θέμα ανοικτό ενώ ο κ. Μιχαήλ μου έδωσε ήδη τον στέφανο της νίκης. Υποψιάζομαι και κάτι άλλο. Δεν σας γνωρίζω όμως είναι εμφανές ότι λειτουργείτε ως πράκτορας/μεσάζων του κ. Πτωχοπούλου. Τον δικαιολογείτε ότι είναι σε διακοπές, ίσως δεν μπορεί να απαντήσει κ.λπ. πράγματα που δεν ευσταθούν σε ένα διαδικτυωμένο κόσμο. Κρατάτε το θέμα ανοικτό γιατί προσδοκάτε ότι θα πάρει το κοντάρι και την ασπίδα, θα ιππεύσει και, ως νέος Άη Γιώργης, θα μπει στη γιόστρα να παλέψει, να δώσει νέες διαστάσεις στην αντιακελολογία. Είναι, λοιπόν, εμφανές. Είσαστε αντιακελικός αλλά και φιλοπτωχοπουλικός. Θα ρωτήσω την επαγρύπνηση του ΑΚΕΛ και σύντομα θα ξέρω για σένα διευθύνσεις και ονόματα.

 2. catrame Says:

  -ήδη αποκρυσταλλωμένη- ετυμηγορία (συνεχίζω) η οποία μπορεί να συνοψιστεί στην εξής κατακλείδα-χαϊκού: Μιχαήλ έφη / «ανορθόγραφος ειμί / κώτινον λάβε»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: